XS

SM

MD

LG

Over ons

De Yaren Foundation is opgericht door de papa van Yaren en hij vormt samen met twee vrienden het bestuur van de Yaren Foundation. Omdat het een ziekte is die behoorlijk ingrijpt op het leven van Yaren en zijn CF-genootjes en omdat de ziekte zo zeldzaam is, kwam al snel het idee om te helpen.

ICL20160504 blaasbloem

Bestuurders

Ariën van den Bogaard (voorzitter)

Ariën is getrouwd en vader van drie zoons. Hij is werkzaam als interim controller en heeft opdrachten uitgevoerd bij onder andere Levi Strauss, Landal Greenparks, KPN en Telfort. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met squash en het lezen van het Historisch Nieuwsblad.

Leon Vaes (penningmeester)

Leon is getrouwd en vader van drie kinderen. Leon is apotheker en thans werkzaam bij SoliPharma. Producent van hoogwaardige voedingssupplementen en farmaceutische produkten in Nederland. Leon is fanatiek NAC supporter en loopt in z´n vrije uurtjes graag hard.

Rogier van Wanroij (secretaris)

Rogier is getrouwd en heeft twee dochters. Rogier is werkzaam op het minsterie van veiligheid en justitie en is expert op het gebied van cyber security. Rogier is besmet met het ‘Terschelling-virus’ en kan genieten van een bourgondische levensstijl op z´n tijd.

De werkzaamheden  van de bestuursleden vindt plaats op vrijwillige basis. Ze krijgen er dus niets voor betaald.

Contact gegevens Yaren Foundation

 

ANBI-logo

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Yaren Foundation? Neem dan contact op met één van de bestuursleden of vul het donatieformulier in.

Stichting Yaren Foundation
Bosstraat 29
4901 ED Oosterhout (NB)

Bankrek. nr. NL24 ABNA 0505 1769 04

Email: info@yarenfoundation.nl

Tel.: 06-212 96 080

Facebook: https://www.facebook.com/YarenFoundation/

Overige gegevens

KvK nummer                     63375664

SBI-code                            94997 Overige belangenbehartiging

RSIN                                    855209215

 

Zodra het eerste jaarverslag is opgemaakt, wordt deze gepubliceerd op de website.

 

 

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'YarenFoundation' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.