XS

SM

MD

LG

Doneer

Ik doneer NU

U hebt de mogelijkheid om jaarlijks een vast bedrag te doneren of een zelf gekozen eenmalig bedrag. Hieronder ziet u de mogelijkheden.

Club van 100

Het is fijn als u bereid bent om voor langere tijd betrokken te blijven bij de Yaren Foundation. Hiervoor is de club van 100 opgericht waar u zich bij aan kunt sluiten. De voordelen van de club van 100 zijn:

  • De continuiteit van de Yaren Foundation is gewaarborgd
  • U blijft op de hoogte van de activiteiten van de Yaren Foundation en ontwikkelingen m.b.t. taaislijmziekte
  • Uw donatie is fiscaal aftrekbaar (Als u 100 euro doneert, krijgt u 42 euro terug van de fiscus)
  • U komt met uw naam/logo op de website (niet verplicht)
  • Het belangrijkste: u investeert in Yaren en zijn taaislijmziekte-genootjes.

U sluit zich aan bij de Club van 100 door jaarlijks minimaal 100 euro te doneren. Het geld maakt u over op rek. nr. NL24 ABNA 0505 1769 04 t.a.v. donatie Yaren Foundation.

ICL20160622Help003

Zodra het bedrag binnen is neemt een bestuurslid contact met u. Hij bespreekt met u hoe u op de website wilt komen en of u dit op Facebook vermeld wilt hebben. Ook helpen wij u graag om de fiscale aftrek daadwerkelijk te realiseren. (We kunnen het in dit geval én leuker maken én makkelijker maken.) Vergeet dus niet het donatieformulier in te vullen.

Eenmalige schenkingen

Natuurlijk zijn ook uw eenmalige schenkingen van harte welkom (zie het donatieformulier) en publiceren wij deze tijdelijk op de website en via facebook als u dat wilt. De schenking is echter maar beperkt aftrekbaar.

Vult u het donatieformulier in en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt uw donatie overmaken op bankrek. nr. NL24 ABNA 0505 1769 04 t.a.v. donatie Yaren Foundation.

Donatieformulier

Klik op Ik doneer NU om het donatieformulier in te vullen.

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Unsupported get request. Object with ID 'YarenFoundation' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Please refer to our Error Message Reference.